Planerar du att bygga en friggebod?

För dem som har planerat bygga en friggebod är nyheterna inte minst sagt glada. Glöm de högst 10 m² maximal yta som gick att bygga när Birgit Friggebo lät avskaffa bygglovsplikten 1979, glöm de max 15 m² som var möjligt att bygga efter 1:a januari 2008, nu gäller det upp till 25 m² för de som vill öka sin boyta och nytta av sin fritid med kvalité.

Jabo med sina 50 år i branschen har täckt detta segment också och erbjuder några friggebodar som är både enkelt att bygga och som tillför komfort och kvalitet.

Friggebodar som Modul, Timrade eller Sektion tillverkas i färdiga moduler vilket tillför flexibilitet i monteringen. I Modul kategorin finns det att välja mellan Tranemo 10, 15 och 18,4 och i dessa paket ingår allt man behöver för att bygga sin friggebod: väggmodulerna, taket, golvet och knytbrädorna. Dörr, fönster och tillbehör gör att välja bland där färg varierar.

Sektion kategorin består av färdigbyggda väggar som underlättar byggandet och som ökar valmöjligheterna. Här finns det att välja mellan Lusthus 10, Rosenlund 15, Smara 15 eller Steps 15 och Toftalyckan 10. En stor fördel blir att kunna komplettera med isolering för ett året-runt hus.
Timrade gruppen består av Campingstuga 15, Ranabo 15, Rånäs 7,8 och Vegby 15 med sina igenkännande knuttimrad stugliknande form. Även här går det att isolera för ett året-runt boende.